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Q. What are my voting rights in the condominium association?

A. The member or members who are the record owners of each condominium unit shall be collectively
entitled to one (1) vote for each unit in the condominium. If members own more than one unit, they shall be
entitled to one vote for each unit owned. A unit vote may not be divided. (Article Il, Section 2 of the By-Laws).

Q. What restrictions exist in the condominium documents on my right to use my unit?

A. Each unit shall be used and occupied for single-family, private residential purposes only. In no event
shall occupancy exceed two persons for each bedroom within a residential unit (except for temporary
occupancy by visiting guest). (Section 16.1 Declaration of Condominium)

Q. What restrictions exist in the condominium documents on the leasing of my unit?

A. No unit may be leased unless the entire unit is leased to the same tenant, and no part of a unit may be
subleased. No unit may be leased for a period of less than 60 days, and no more than twice (2) times in each
calendar year. All lease applications shall contain the agreement of the tenant to comply with the Declaration
and all other agreements and documents governing the condominium and shall be submitted together with
the appropriate application fee to the Board of Directors for approval prior to any lease taking effect. (Section
17 of the Declaration of Condominium).

Q. How much are my assessments to the condominium association for my unit type and when are they
due?
A. Maintenance fees are paid quarterly before the 10" day of the first month of the calendar quarter. The

fee is $865. Purchasers should also be aware that there are certain taxes to be assessed by the Palms of Terra
Ceia Bay Community Development District, as are described in Section Xll of the Prospectus. Ad valorem real
estate taxes assessed and collected by Manatee County shall also be payable by each unit owner.

Q. Do | have to be a member in any other association? If so, what is the name of the association and what
are my voting rights in this association? Also, how much are the assessments?

A. No.

Q. Am | required to pay rent or land fees for recreational or other commonly used facilities? If so, how
much am | obligated to pay annually?

A. No.

Q. Is the condominium association or other mandatory membership association involved in any court

cases in which it may face liability in excess of $100,000? If so, identify each such case.
A. No.

NOTE: THE ANSWERS TO THE QUESTIONS MAY BE SUMMARY IN NATURE IN WHICH CASE THE ANSWER SHALL
REFER TO THE IDENTIFIED PORTIONS OF THE CONDOMINIUM DOCUMENTS.



